Предстоящи Събития

Гледаме онлайн „Любовни писма“

06 април 2020

Свежен Младенов и Яна Маринова, които са страстен дует в „Любовни писма“ по едноименната пиеса на Албърт Р. Гърни, гледаме онлайн на 6 април от 20 часа. Виртуалният спектакъл е предложение на Сити Марк арт център и варненския театър "Стоян Бъчваров".

Вълнуващата романтична история, която „няма нищо общо с вас и в която няма да спрете да се откривате“ е разказана чрез „писмата от него до нея и обратно - от нея до него“ в рамката на цял един живот, в който с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства, настроения...

Това е любов, която все не може да се случи и категорично отказва да умре.  Режисьор е Георги Михалков, художник е Петър Митев, авторската музика е на Иван Драголов, хореограф е Кремена Колева.

Можете да се присъедините към на спектакъла „Любовни писма“ на следния адрес: https://live.cmart.info/lyubovni-pisma.html. Онлайн излъчването е напълно безплатно.   

Закупуването на виртуален билет не е задължително условие, но ще бъде подкрепа към труда и усилията на всички, ангажирани в реализирането на постановката. Линкът, чрез който имате възможност да подкрепите спектакъла, вече е активен и е публикуван в страницата на online streaming-а.

https://standartnews.com/kultura/gledame-onlayn-lyubovni-pisma-420077.html