ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

Григор Димитров триумфира на финалния турнир в Лондон

21 ноември 2017

Григор Димитров бе попитан на пресконференция в Лондон „Кой си ти?” Закачени бяха няколко „репера” – роден в Хасково, живее в Париж, данъци плаща в Монте Карло, бившата му приятелка е рускиня от Лос Анжелис…
Българинът не изпусна нерви. Не се впусна в обяснения, които да дадат храна на жълтата преса. Отговори с усмивка. „Констатации. А кой е въпросът?”
Димитров казва, че се гордее с българския си паспорт и че се подписва на българския флаг.
В Лондон българската звезда в професионалния тенис триумфира срещу Давид Гофен. Четвърти път печели финал през сезона при пет изиграни.

Боян Петров – алпинистът, който изкачва Хималаите…

07 ноември 2017

Учен, биолог, зоолог, той не е кабинетен учен, който работи в Националния природонаучен музей. Не е и необикновен изследовател, а алпинист.
Хоризонтът, който има пред себе си, като алпинист, завърта или преобръща мислите ни кой стои насреща.
14х 8 000 - звучи като мечта, а той смело казва – не е мечта, а цел.

Те са! Финалистите в 10-то издание на конкурса "Мениджър на годината"

24 октомври 2017

Финалистите в десетото издание на "Мениджър на годината" - от ляво надясно: Пламен Цеков, съосновател и изпълнителен директор на „Скейл Фокус“ АД, арх.Пламен Мирянов, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД, Дарина Стоянова, изпълнителен директор на „Престиж-96“ АД,Красимир Николов, старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа във FOX Networks Group,Елена Дречева-Владимирова, изпълнителен директор на „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“ ЕООД,Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс Канада“ и изпълнителен директор за България,Цветелина Николова, управляващ директор на „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“, „Кончерто Уайнъри“ и „Платинум Брандс“, Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на BULPROS, Ерик де Кандидо, управляващ директор на IMI България.