ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

Кариерните форуми привличат интереса на предприемчивите, креативните

11 октомври 2018

Кариерните форуми превличат интереса на предприемчивите, креативните, позитивните
През септември 2018 слизаш на метростанция „Сердика”, в центъра на столицата, слизаш от влакчето, концентриран или с разпиляни мисли и погледът ти отива…в стълба със слогани и мисли.
Стълба на изхода от метрото.„Напред и нагоре” „понякога е у дома”. Прочетено на различни, но едно до другостъпала на стълбата. Много ефектно. Заслужава си да помислиш.
„Напред и нагоре” е мисъл, изведена от организаторите на поредното издание на престижен кариерен форум, който се провежда в София много години.

Григор Димитров в Синсинати

25 септември 2018

Винаги за един спортист е важно да има точна преценка за състоянието си, но и да е мотивиран и надгражда. Това правило важи и за спортистите от елита на световния тенис. Григор Димитров е един от тях.
Разбираемо, звездите имат предпочитания към различни турнири. От настилките, на които се представя тенисистът, Надал предпочита да играе на клей, Федерер – на хард.
Първият си триумф в турнир от ранга „Мастърс 1000” Григор Димитров извоюва на хард (Сенсинати, 2017). Първият си 1/2 финал в турнир от Grand Slam – той игра на трева(Wimbledon)…И там негов съперник бе Джокович.

Актьорът Димитър Маринов и Американската мечта

12 септември 2018

Когато стане дума за Американска мечта, има много варианти за поглед към темата. Към успелия живота, в житейските стратегии или в реализацията си.
Успяват като правило много силни личности - с усилия и компромиси, с много усилия и малко компромиси, с проявен силен характер и кауза.
Актьорът Димитър Маринов вече се снима и във филми в Холивуд. Актьор в Америка. И това ни кара да насочим мисли и към Американската мечта в живота на един актьор.