ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

Кубрат Пулев в Калифорния

21 ноември 2019

„Съперникът не бе лош, но аз съм на друго ниво”, изригна Кубрат Пулев пред медии. Току-що(ноември, 2019) българинът бе реализирал безапелационен успех срещу американеца Райдъл Букър
Българският боксьор игра разумно и зряло. Успехът дойде след съдийско решение на тримата рефери - 99:91, 98:92, 98:92.
След края на сблъсъка някои анализатори побързаха иронично да съжалят, че Пулев не е приключил с нокаут. Превъзходството на Пулев на ринга бе видимо. Внушително. Тотално.

Григор Димитров в Париж

12 ноември 2019

Григор наистина премина през сложна година. Така се изказа за нея самият Григор. Той се завърна вихрено в елита на световния тенис в края на сезона. Беше се сринал много назад в рейтинга.
С играта си в Париж, Григор Д. ни върна и усмивките по лицата, усмивките по лицата на всички, които обичат тениса и българския спорт. В последния Мастърс за сезона той стигна…до ½ финал.
Сблъсъкът на корта в Париж с Джокович приключи за българина при 6:7(5), 3:6. В първия сет той водеше с 5:3 в тай-брейка при негов сервис.

Младият цигулар Елин Колев с концерти във Враца и София

23 октомври 2019

С поглед откъм 2019, 5 години са изминали от последното пристигане на Елин Колев в България. Сега музикантът излиза с концерти във Враца и София.
Концертната програма на Елин Колев с оркестъра на „ФМ Класик радио” в България този път включва познати и непознати произведения на великия композитор Вивалди.
Музикантът е роден и израснал в Германия. Там живеят и работят неговите родители. На 8 години той свири с оркестър. На 12 - вече е стигнал сцената… на „Карнеги хол”.