ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

2020. Григор Димитров запази ранкинг в елита на световния тенис

05 януари 2021

Григор Димитров победи Стефанос Циципас във втория кръг на силния турнир ATP 500 във Виена. Гръцкият тенисист в момента е в топ 10 на световната ранглиста.
Българският тенисист води двучасова битка, приключила при 6:7(5),6:4,6:3. С успеха си той се класира на мач за излизане на ½ финал срещу британеца Даниел Еванс.
Подобно класиране би било рекорд като постижение на българина през сезона.

Кариерните форуми въздействат, мотивират, вдъхновяват….

08 декември 2020

Кариерните форуми се утвърдиха като платформа за дискусии. В същото време са и модел за ефективни контакти и взаимодействия. Срещат се работодатели с висококвалифицирани професионалисти.
Работодателите имат интерес да привлекат в дейността на своята компания висококвалифицирани специалисти. Те се конкурират помежду си в намирането на точните кадри.
Служителите днес са от нова генерация млади хора: все така амбициозни, но и своенравни, независими, мобилни.

Завръщането към Корените. Ситуации vs съмнения

24 ноември 2020

Живеем във време, в което никой и не мисли да ограничава свободното предвиждане и свободния избор на кой да е. Накъдето и да е.
Завръщането към Корените е апел към младите професионалисти, получили квалификацията си „там”, извън страната, да се реализират „тук”, в България.
Когато страната е в демографска криза, никой не спори, че реализирането на висококвалифицирания професионалист в страната е смислено, важно, ценено, необходимо.