ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

Григор Димитров в Мелбърн (2)

01 февруари 2023

Григор Димитров влезе в AO в приповдигнато настроение. „Винаги съм казвал, че тенисът е маратон, а не спринт“, обяви звездата.

Разсъждава пред медии за кондицията. Според него „...идва момент, в който спортът оказва влияние на тялото ти, а и психологическите ти способности се променят“.

Пак според българския тенисист „постоянството компенсира“. И той „има още какво да покаже с играта си“. Нищо че е на 31.

Григор, все пак, стигна до мач...срещу Джокович в Мелбърн в неподходящия момент.

Григор Димитров в Мелбърн

19 януари 2023

Australian Open е от турнирите, които топ тенисистите очакват с особено вълнение. С този турнир през януари се открива на практика сезонът.

И веднага професионалистът се потапя в дълбоки води.Турнирът е от най-стойностните, най-престижните и с най-голям награден фонд турнири от веригата.

AO е от ранга Grand Slam. И не става дума за пари или само за пари, а за „изхвърляне“ на тенисиста при успех, при няколко успеха поред, в Мелбърн, много нагоре в ранкинга.

Баскетболисът Александър Везенков получи ново голямо признание

05 януари 2023

Звездата на „Олимпиакос“, Пирея бе избран за „Спортист на годината на България“. Признанието за „тежкото крило“ на гръцкия гранд, висок 206 см., не изненадва.

Същата е и оценката на феновете. 27-годишният Александър Везенков силно впечатли с представянето си.

В Евролигата „Олимпиакос“ през 2021/2022 записа най-силния си сезон от години.