ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

Бадмингтонистките Габриела и Стефани Стоеви триумфираха като №1в Европа

22 май 2018

Габриела и Стефани Стоеви са новите европейски шампионки по бадминтон при женските двойки на първенството на Стария континент, провело се в Уелба, Испания.
Родните медии оцениха кратко постижението така:” Исторически успех!”
И наистина това е първа титла за България в историята на бадмингтона.
Постигнатото от сестрите не е изненада. Още на Европейските игри в Баку, преди време, те показаха характер и класа.

Барселона. Григор Димитров в нов устрем за финал на клей

15 май 2018

Григор Димитров влезе с летящ старт на ATP World Tour 500 Barcelona. Турнирът също е на клей. Провежда се непосредствено след този в Монте Карло.

11 титли на клей има Рафа Надал в Монте Крало. През 2018 взе 11-а. 10 титли има Матадорът от Майорка и в Барселона. Легендата коментира, че най-сериозните съперници тук ще са Джокович и …Григор Димитров.

Борислав Миланов и екип с нов проект за музикалния конкурс Евровизия 2018

08 май 2018

Музикалният конкурс Евровизия извоюва заслужено признание сред широк кръг публика за стойностно представяне на нов музикален продукт.
Оспорван от едни и недолюбван от други, през годините Евровизия съсредоточава много скептицизъм , но и много силни емоции. Млади хора - по дух и визия за света – пътуват, срещат се, общуват, забавляват се.
Скептицизмът е породен или подсказан предимно от арт-звезди, със завоювано признание във времето и успешна кариера, които не стигнаха тук до триумф.
Звезди като Филип Киркоров или Патрисия Каас не триумфираха на върха, като Елена Папаризу. А са направили блестяща кариера в поп музиката.